KUMPULKAN SEMUA BARANG PRODUK REVIEW ANDA DAN BUAT D.I.Y BOX - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, November 19, 2017

KUMPULKAN SEMUA BARANG PRODUK REVIEW ANDA DAN BUAT D.I.Y BOX

D.I.Y Beauty Box
Hai semua. Hari ni hari minggu kan, so kemas-kemas meja kerja sikit dan terlintas nak buat diy kotak untuk letak semua barang-barang review yang busyra pernah dapat dan masih belum digunakan. Simple kotak je, just balut dengan kertas pembalut. Senang sikit lepas ni, just masukkan semua produk dalam satu kotak saja. tak perlu nak banyak-banyak kotak sepahkan meja. tapi ada kotak yang busyra dapat dari barang review kalau cantik simpan jugak. hehe

Guna kertas pembalut yang tebal, gunting, pisau, solatep dan gam. Budak darjah 1 pun boleh buat. :p actually gam tu tak berapa lekat. then busyra cover pakai gam lain. rugi betul silap beli gam.

D.I.Y Beauty Box

D.I.Y Beauty Box

Busyra jenis yang tak suka sepahkan barang yang busyra dapat. suka tengok semua tu ada dalam 1 kotak. mudah kan? untuk buat beauty box ni busyra gunakan kotak kasut yang betul-betul keras. kalau pilih yang lembut nanti takut mudah koyak. sebab nak letak banyak barang.

D.I.Y Beauty Box

Siappp! mudah sangat weh! bagi yang ada banyak barang review yang tak guna tu better buat cepat! menghasut no 1. haha. tak payah la bazirkan duit beli kotak yang lawa-lawa dekat kedai tu. diy lagi mudah dan jimat!

D.I.Y Beauty Box

D.I.Y Beauty Box

yeayyy kotak dah siap dan selamat disimpan atas meja kerja! 

23 comments:

  1. rajinnya busyra ni... akak masih cari idea mana nak letak.. boleh tiru jugak idea ni..

    ReplyDelete
  2. Kalau buat sendiri lagi puas hati.. Jimat pun jimat..

    ReplyDelete
  3. Rajinnya dia. Akak kotak-kotak tu bersusun bertingkat. Entah bila zaman nak buat macam tu hihi.

    ReplyDelete
  4. good idea ni busyra...bolehla kak lin tiru idea ni hihi

    ReplyDelete
  5. Jimat xperlu keluarkan duit beli box lain... lagipun nak guna pakai sesekali je

    ReplyDelete
  6. rajinnya, sha susun susun macam tu je haha

    ReplyDelete
  7. Betul tu Busyra. Guna je kotak yang ada dan balut dengan kertas hadiah cantik2 kan. Lawa terus kotak DIY :)

    ReplyDelete
  8. Bgus busyra pandai guna balik barang..lepastu diy cantik2.. susun kemas. Sis pon suke deko2 ni..

    ReplyDelete
  9. Lebih tersusun rapi dan mudah untuk dicarikan Busyra..

    ReplyDelete
  10. best jgk buat kotak khas utk brg2 yg kita review

    ReplyDelete
  11. kat rumah kite banyak kotak, makan ruang. buat camni okay kot. kumpul semua dalam 1 kotak kan

    ReplyDelete
  12. Berseri kotak DIY tu bila dibalut kertas hadiah 👍😍

    ReplyDelete
  13. haah ek..banyak kot kotak kat rumah tu.so,lepas ni boleh la akak buat

    ReplyDelete
  14. yup, setuju dgn Busyra. buat DIY ni mmg jimat.

    ReplyDelete
  15. Kalau tak guna barang2 review tu, sedekahkanlah kat kawan2 busyra. hihi (meh! nak 1.. hehe)

    ReplyDelete
  16. banyaknye box ! rajin betul

    hi jom la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  17. CCL macam busyra juga . Tak suka membazir tapi lebih sukakan diy barang2 yang terpakai . Jimat duit dan boleh serlahkan bakat kreativi yg ada

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved