TEMPAHAN 300 PCS BISNES KAD SOBELLA BEAUTY - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, February 13, 2018

TEMPAHAN 300 PCS BISNES KAD SOBELLA BEAUTY

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,

TEMPAHAN 300 PCS BISNES KAD SOBELLA BEAUTY | Hai semua.. Minggu lepas alhamdulillah busyra dah siapkan tempahan bisnes kad dari stokis SoBella Beauty.. Customer order 300pcs kad. Dengan beberapa kali perubahan, customer proceed untuk print. Customer request nak bisnes kad yang ada corak jalur-jalur pink dan peach. Nak letak gambar bibir di atas logo SoBella. 

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,

Siapa yang belum tahu SoBella Beauty ni jual produk apa? SoBella menjual lipmatte yang cun melecun. hehe. Macam-macam jenis warna yang SoBella keluarkan. Busyra tengok semua cantik-cantik.. Ada tak readers busyra disini yang penah try lipmatte SoBella?

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,

Untuk yang berminat membuat tempahan boleh pm busyra ye.. Busyra bagi FREE DESIGN untuk semua customer <3

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,



11 comments:

  1. Cantiknya pandai busyra design.. Pernah dengar pasal sobella beuaty tu beli jer belum lagi

    ReplyDelete
  2. Cantik dan comel. Kak ana berkenan giler dgn kad yg busyra buat sebelum ni. Nk tggu kad yg ada habis dulu.

    ReplyDelete
  3. Bestnya Busyra...nanti dah masyukk kita nak tempah juga.

    ReplyDelete
  4. Cantik dan comel kad design busyra :)

    ReplyDelete
  5. warna sweet & lips tu look sexy, uolls..hehe

    ReplyDelete
  6. so cuteeeeeee. i'd love to have mine in purple. hehe

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved