FAME CREAM EYESHADOW STICK MUDAH DIGUNA DIMANA SAJA - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, March 01, 2018

FAME CREAM EYESHADOW STICK MUDAH DIGUNA DIMANA SAJA

eyeshadowstick, famecosmetic, famecream, mudahdiguna, fame, eyeshadow,

FAME CREAM EYESHADOW STICK MUDAH DIGUNA DIMANA SAJA | Hai semua. Siapa disini pernah guna eyeshadow jenis stick? Busyra baru berkesempatan nak try. Rupanya best gila.. Kalau tau best macam ni dah lama dah cuba. For me, jenama Fame Cosmetic memang the best yang busyra pernah pakai. Tak kisah la apa pun. lipmatte ke. semua lah. Eh bukan! tak semua. haha. Bedak dia busyra belum pernah cuba. Okay! malas nak sembang merapu, jom busyra tunjuk dekat korang yang sememangnya ia mudah diguna dimana saja. 

eyeshadowstick, famecosmetic, famecream, mudahdiguna, fame, eyeshadow,

Bentuknya macam eyeliner. no more eyeshadow palette hokayy, kena sapu dengan brush dulu.. kena guna jari nak sapu lah. tapi kalau dengan eyeshadow stick ni, tonyoh dekat kelopak mata. 1,2,3 siappp! *tonyoh (bahasa kedah) = sapu*

eyeshadowstick, famecosmetic, famecream, mudahdiguna, fame, eyeshadow,

Yang busyra pakai ni kod 05. Korang boleh tengok gambar di bawah ni. semuanya ada 5 jenis kod warna

eyeshadowstick, famecosmetic, famecream, mudahdiguna, fame, eyeshadow,

Berapa ringgit? Murah je wei RM39 tapi belum termasuk pos. Korang beli la banyak-banyak. jimat lah duit pos. Beli lipmatte, eyeshadow, bedak. haaa. pakej FAME COSMETIC uols. Kita kalau nak keluar tu mesti nak cepat kan. and mesti tak nak mata nampak lesu. tunggu apa lagi guna fame eyeshadow stick mata terus cun melecun. haha

eyeshadowstick, famecosmetic, famecream, mudahdiguna, fame, eyeshadow,

Rating: 5/5 (Sebab tak melekit, selesa selepas apply, tak bercapuk bila bercampur dengan bedak, mudah dibawa kemana saja, warna serasi dengan tona kulit)

eyeshadowstick, famecosmetic, famecream, mudahdiguna, fame, eyeshadow,

Nak baca review tentang lipmatte fame? Boleh ke > SINI.. **maaf penggunaan 'aku' pada entri lepas. maklum lah entri awal tahun lepas punya. faham-faham lah ye. haha**

and kalau korang nak try boleh lah tengok sendiri di Facebook Fame Cosmetics

12 comments:

  1. hahaha
    tak tahu nak komen apa yang nih
    saya baca jer lah
    heheh

    ReplyDelete
  2. ade tengok hari tu, tapi tak terbeli lagi. sbb jarang pakai eyeshadow

    ReplyDelete
  3. Cantik warna-warnanya la Busyra..

    ReplyDelete
  4. Cantiknya. Kena dengan warna kulit busyra. Tersuka pula kak ana.

    ReplyDelete
  5. Seriuslah ada eyeshadow stick?? Hahaha. Siqah baru tahu ni!! TQ Busyra share here! 😬 Macam senang je nampak pakai eyeshadow stick. Senang dibawa ke mana2 juga tu. Pernah berminat nak beli lip matte Fame Cosmetics tapi masih tak beli sampai sekarang.

    ReplyDelete
  6. senang pulak nampak eyeshadow stick ni...takyah nak memberus lagi..hehehe

    ReplyDelete
  7. nice ngan Busyra ..tk try lg sbb jrg bereyeshadow...yg fame ni ada koleksi lipstiks dgn bb cushion je

    ReplyDelete
  8. takreti pakai eyeshadow hahaha nampak hodoh bila pakai :( haha teringin nak try

    ReplyDelete
  9. First time rasanya ccl tengok eyeshadow jenis stick ni .. rasa macam nk dapatkan satu lah . Mudah jugak stick ni . . Dh xpayah pakai berus lgi .japgi nk terjah fame .

    ReplyDelete
  10. senanglah lepasmni. dah ada eyestick. warna-warna pun cantik

    ReplyDelete
  11. selalu jumpa brand korea je yg ada eyeshadow stick, nie brand local pulak, bestnya warna pun cantik2 sangat. :D

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved