TEMPAHAN 200PCS STICKER COOKIES & CAKES - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, April 23, 2018

TEMPAHAN 200PCS STICKER COOKIES & CAKES

sticker murah, sticker mirror kote, design sticker, print sticker,

TEMPAHAN 200PCS STICKER COOKIES & CAKES | Siap juga akhirnya design dan print sticker customer dari Sarawak. Customer busyra kali ni mudah sangat berurusan dengan dia. Dia request sticker jenis mirror kote warna pink, khas untuk bisnes cookies & cakes. Hanya dengan sekali design dia setuju dan proceed print.. Alhamdulillah.

sticker murah, sticker mirror kote, design sticker, print sticker,

Oleh sebab customer ni peminat kartun pooh, dia nak ada gambar kartun dalam sticker ni.. cute kan? Busyra design dengan 3 kombinasi warna iaitu putih, pink dan oren..

sticker murah, sticker mirror kote, design sticker, print sticker,

Busyra letak juga elemen kek dan cookies.

sticker murah, sticker mirror kote, design sticker, print sticker,

Berminat untuk order design & printing boleh pm busyra https://www.wasap.my/60146729316

10 comments:

  1. Cantik design'nya Busyra. O... Org Sarawak tempah.. Jauh tu.

    ReplyDelete
  2. Comelnya busyra. Sweet pink gitu.

    ReplyDelete
  3. cantik. semoga busyra sukses dengan business printing ni.

    ReplyDelete
  4. semoga biz puan semakin maju menjelang Ramadan ini..

    ReplyDelete
  5. lama rasanya tak tgok kartun pooh :) cantik busyra design!

    ReplyDelete
  6. aloloo comel nya pooh tu pakai apron dan topi hahaha. moga bisnes busy laling makin berkembang luas dan berjaya amin <3

    ReplyDelete
  7. comey jer pooh tu..pandai Busyra buat design..semoga terus dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved