RAMADAN BERSAMA MINUMAN COOL KATHIRA DARI COOLBLOG - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, May 28, 2018

RAMADAN BERSAMA MINUMAN COOL KATHIRA DARI COOLBLOG

cool kathira, cool blog, minuman berperisa kurma, pandan, biji selasih, nikmatnya ramadan, botol limited edition, cool kathira sedap,

RAMADAN BERSAMA MINUMAN COOL KATHIRA DARI COOLBLOG | Busyra memang penggemar setia CoolBlog dari dulu lagi. So, bila dapat tahu yang CoolBlog ada keluarkan minuman berperisa baru terus excited nak pergi beli di kedai berdekatan. Nikmatnya dapat merasa minuman istimewa Cool Kathira sepanjang ramadan ni!

cool kathira, cool blog, minuman berperisa kurma, pandan, biji selasih, nikmatnya ramadan, botol limited edition, cool kathira sedap,
Nikmatnya Ramadan bersama Cool Kathira

cool kathira, cool blog, minuman berperisa kurma, pandan, biji selasih, nikmatnya ramadan, botol limited edition, cool kathira sedap,
Nikmatnya Ramadan bersama Cool Kathira

Campuran Kurma, Pandan dan Biji Selasih memang terbaik. Rasa sedap bila kita gigit biji selasih tu dicampur pula dengan air yang sedap memang umph lah.. Idea yang kreatif dari CoolBlog. Minuman yang lain dari yang lain tapi menepati citarasa pembeli. 

cool kathira, cool blog, minuman berperisa kurma, pandan, biji selasih, nikmatnya ramadan, botol limited edition, cool kathira sedap,
Nikmatnya Ramadan bersama Cool Kathira

Bila digoncang, warna air bertukar menjadi warna hijau pandan..

cool kathira, cool blog, minuman berperisa kurma, pandan, biji selasih, nikmatnya ramadan, botol limited edition, cool kathira sedap,
Nikmatnya Ramadan bersama Cool Kathira

Selain dari tu ada campuran jelly yang pelbagai warna. Harganya adalah RM 6.90. dan akan dapat 1 botol limited edition dari CoolBlog. Busyra ada add pearl dalam air ni (RM 1.00). Kalau tak nak pun tak apa. Botol diperbuat dari plastik yang bukan nipis-nipis tau.. Lagi 1 memang habit busyra suka simpan barang-barang macam ni. Selain dari nak tahu berapa rate kesedapan minuman Cool Kathira, ini adalah satu sebab kenapa busyra beli. haha.

cool kathira, cool blog, minuman berperisa kurma, pandan, biji selasih, nikmatnya ramadan, botol limited edition, cool kathira sedap,
Nikmatnya Ramadan bersama Cool Kathira

cool kathira, cool blog, minuman berperisa kurma, pandan, biji selasih, nikmatnya ramadan, botol limited edition, cool kathira sedap,
Nikmatnya Ramadan bersama Cool Kathira

Korang dah cuba ke belum Cool Kathira? 

10 comments:

  1. Ok dah tau nak cuba minum apa buka nanti. Tq tau Busyra share. Ni capi kalau nampak mesti dia suka.

    ReplyDelete
  2. Belum cuba lagi huhuhuu.
    Petang semalam lalu jer... depan coolblog tapi tak singgah la pulok!
    Hurm... nak jugakkk!

    ReplyDelete
  3. air kathira ni memang sedap...buat sendirik pun sedap..heheh

    ReplyDelete
  4. tgk tok ti pun duk review ni mcm sedap je. tergoda nak beli jugak

    ReplyDelete
  5. Tak cuba lagi. Teringin jugak nak beli. Esok la beli hihi

    ReplyDelete
  6. Nampak macam sedap tu. Nak try jugaklah nanti.

    ReplyDelete
  7. Suka rasa dia.. Sedap.. Berjaya beli 3 botol.. Pastu botol tu anak-anak guna bawa gi sekolah.. Kikiki..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved