TEMPAHAN 300PCS BISNES KAD MAKEUP BY SYAZA - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, May 23, 2018

TEMPAHAN 300PCS BISNES KAD MAKEUP BY SYAZA

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

TEMPAHAN 300PCS BISNES KAD MAKEUP BY SYAZA | Alhamdulillah siap bisnes kad Makeup by Syaza customer dari Sarawak. Seorang freelance makeup dan memang memerlukan bisnes kad.. Yela lepas makeup orang mestilah nak bagi contact no kan.. So lepas ni senang la sebab dah ada kad sendiri.. Dia request nak kad warna pastel (kombinasi putih dan soft pink).

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

Seperti biasa busyra akan masukkan elemen seperti lipstik, blusher, foundation dan lain-lain untuk menampakkan imej seorang juru makeup.. Bila orang tengok kad, orang dah tahu.

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

Jenis kad: Gloss Art Card (Matte Lamination)

Ketebalan: 260gsm.. tak mudah terkoyak

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

Alhamdulillah design ni diterima dan customer suka.. Selain order bisnes kad, customer busyra ni order logo bisnes juga.. Logo yang ada dalam kad tu (Nanti busyra tunjuk dengan lebih jelas lagi ye di lain entri).. 

Untuk sebarang tempahan design & print boleh direct wasap busyra https://www.wasap.my/60146729316

8 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved