PROMOSI BUSINESS CARD MIN 300 PCS DENGAN HARGA MURAH!! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, August 03, 2017

PROMOSI BUSINESS CARD MIN 300 PCS DENGAN HARGA MURAH!!

Hai semua..

Ada berita baik untuk korang ni. bagi sesiapa yang nak order business card mai cepat2 order sebab busyra ada buat promosi start harini sampailah 31 Ogos ni.. minimum order 300 pcs! design semua free cuma cas printing saja.. korang boleh request nak design macam mana ye. sapa yang ada buat bisnes or blogger2 boleh mai grab cepat! lagi banyak order lagi dapat harga murah.. jangan lepaskan peluang ni sebab lepas 31 Ogos ni, harga back to normal tau.. so sementara tengah promosi ni cepat2 whastapp or email.. kejap lagi dekat bawah busyra bagi detail k..

 Customer : Fadzil
Jenis Perniagaan : Pes Kicap
Kuantiti: 500 pcs 
(Design + Printing + Cut) 

 Customer : Bakar
Jenis Perniagaan : Cuckoo
Kuantiti: 300 pcs 
(Design + Printing + Cut) 

 Customer : Diyana
Jenis Perniagaan : Kembara Sufi
Kuantiti: 500 pcs 
(Design + Printing + Cut) 

Customer : Kamarul
Jenis Perniagaan : Kambing Golek
Kuantiti: 500 pcs 
(Design + Printing + Cut) 

Sesiapa yang berminat or nak tau detail lain boleh whatsapp okay.. nanti busyra akan post lagi design-design yang lain ye.. dan juga sekarang ni tengah design/ siapkan semua quotation harga untuk semua design macam flyers, banting, sticker dan sebagainya.. 

7 comments:

  1. Design menarik... Good Job Busyra...

    ReplyDelete
  2. 300pcs ..hrga pun ccl tengok memang murah

    ReplyDelete
  3. chaiyok busyra ! insyaAllah mek whatsapp nanti.

    ReplyDelete
  4. Menarik promosi name card Busyra..
    I support you, sis cari design dulu bila ready sis PM tepi okay 😊

    ReplyDelete
  5. Promosi menarik. miza berminat

    ReplyDelete
  6. Good job busyra. Kak ana doakan semoga awak terus berjaya 😍

    ReplyDelete
  7. All the best... Semoga Allah permudahkan.... nak name card free boleh? hehheheh

    ReplyDelete

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved