STICKER MAJLIS AQIQAH DAN KESYUKURAN 200 PCS - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, September 08, 2017

STICKER MAJLIS AQIQAH DAN KESYUKURAN 200 PCS

Hai..

Hari ni busyra nak update design sticker untuk lekat dekat doorgift majlis aqiqah .. sebenarnya dah lama order ni, baru sempat nak update.. godek2 folder design. terjumpa order customer yang ni.. akak ni request nak design yang soft blue polkadot dan ada kartun baby.. design 2 kali tukar2 sikit.. dan customer puas hati.. 


Kuantiti: 200 pcs 
Jenis Sticker: Round | Mirror kote
(Design + Printing + Cut Sticker)


Bagi sesiapa yang nak order boleh pm di facebook Busyra Takiyudin atau boleh whatsapp di 0146729316.. selain dari sticker, banyak lagi design lain yang busyra sediakan seperti kad kahwin, banner, pvc counter, buku bil, keychain, button badge, name card dan macam2 lagi..

Lain-lain design order:
1. 800 pcs business card Farah Optometrist
2. Bunting 2' x 5' Semperit dan Ketupat
3. Round Sticker 4cm Lyza Bakery

4 comments:

  1. Smart design tu... kadang pelik camne lah designer ni dpt buat design berbeza2 untuk customer... banyak betul idea ya...

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved